Continental Rekreatie
welkom
modellenreeks
parken
aanbod
nieuws
aanbiedingen
diensten en service
contact
Overijssel Groningen Drenthe Flevoland Gelderland Zeeland Utrecht Limburg Friesland Zuid-Holland Noord-Holland Noord-Brabant
Zoek een (occasion) Continental chalet
provincie:
status: aanbod op locatie
  occasions
  showmodellen
ligging: bos
  water
  zee
   zoeken »
Welkom bij Continental Rekreatie
Uniek in ontwerp
Een bungalow van Continental Rekreatie onderscheidt zich op het gebied van luxe, sfeer en kwaliteit. Continental Modellen worden geheel naar uw wensen gebouwd en ingericht. Deze flexibiliteit maakt een Continental bungalow uniek in zijn soort.
Continental Rekreatie werkt nauw samen met een aantal banken en financiŽle instellingen. Deze banken en financiële instellingen kunnen voor u een aantrekkelijk hypotheek- of financieringsarrangement samenstellen, voor de aankoop van een chalet of bungalow op een prachtig perceel.

Nieuw exclusief type vakantiewoning beschikbaar!
Continental Rekreatie heeft, in samenwerking met TopParken en architect Kees Marcelis, een nieuw exclusief type vakantiewoning ontworpen, de Module! De Module is beschikbaar in meerdere modellen op huur- of kooppercelen en geschikt voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. De Module is verkrijgbaar op verschillende vakantieparken van TopParken, aan het water, aan de kust of in het bos.

Kom de Module zelf eens ervaren op het showterrein van Continental Rekreatie!
Klik hier voor meer informatie.

Koop- en huurpercelen
Bent u op zoek naar een mooie plaats voor u chalet? Wij kunnen u prachtige koop- en huurpercelen op vele parken in Nederland aanbieden. Al deze parken hebben een unieke ligging en elk park heeft zijn eigen karakter. Informeer naar de mogelijkheden!

Uw chalet verhuren
Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat u uw chalet ook kunt verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt? Continental Rekreatie biedt u de mogelijkheid om op diverse parken deel te nemen aan een uniek verhuurconcept. Terwijl u zelf kunt genieten van uw vakantiewoning regelt het park alles rond de verhuur. U heeft er geen omkijken meer naar en kunt ieder jaar rekenen op extra inkomsten. Dat is mooi meegenomen, niet waar? Dat maakt de chalets van Continental ook voor beleggers zeer interessant; "hoge rendementen haalbaar".
Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie zijn de kernwoorden waar Continental Rekreatie voor staan. Bij Continental Rekreatie bent u aan het juiste adres.
Uw chalet samenstellen
Cliënten worden bij Continental Rekreatie intensief begeleid in het traject naar de aanschaf van een chalet. De eerste stap is het samen met de klant bekijken van de kavel, want het is erg belangrijk om te weten waar de aansluitpunten zitten, hoe de kavel ligt t.o.v. de zon, welke beperkingen er eventueel gelden en hoe het uitzicht is. Afhankelijk van deze factoren kan voor elke kavel het meest geschikte ontwerp worden bedacht. Vanuit een van de vier basismodellen en het beschikbare budget wordt daarna een uniek chalet ontworpen, waarbij de wensen van de cliŽnt centraal staan. Daaruit volgt een schetsplan en een tekening op schaal, zodat u nog in een vroegtijdig stadium onderdelen aan kan laten passen. Vervolgens komen ook de stoffering, de keuken en de badkamer aan de beurt. Als alles is besproken kan het chalet gefabriceerd worden.

Uw eigen recreatiewoning? Met de Vakantiehypotheek wordt uw droom werkelijkheid!
Tijdens uw vakantie wilt u genieten van een prachtige omgeving, uw gezin en uw kostbare vrije tijd. Heerlijk even niets doen. De vakantieperiode beperkt zich meestal tot enkele weken per jaar maar u wilt graag het hele jaar genieten en wellicht op momenten dat u zelf geen gebruik kunt maken van uw vakantiewoning en deze tegen een aantrekkelijk rendement verhuren.
Continental Rekreatie kan in samenwerking met enkele hypotheekverstrekkers de Vakantiehypotheek aanbieden waardoor u tegen een scherpe rente en lange looptijden uw tweede woning kunt financieren. De aankoop van een recreatiewoning is daarom snel en eenvoudig te regelen. Een Erkend Hypotheek Adviseur kijkt naar uw mogelijkheden, wensen, omstandigheden en toekomstperspectieven. Vervolgens ontvangt u een offerte met de berekening van de bruto of zelfs netto maandlasten. Na ondertekening van de offerte en acceptatie door de geldverstrekker bent u de trotse eigenaar van een prachtig recreatiewoning.
Aanbiedingen
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.