• Tweedehands chalets
  • Op vakantieparken in Nederland
  • Verspreid over drie provincies

Tweedehands chalet te koop

Wilt u een tweedehands chalet kopen in Nederland als een vakantiehuisje voor uzelf, uw partner en uw kinderen? Continental Rekreatie heeft al jaren ervaring in de recreatiebranche; wij begeleiden u graag bij de koop van een tweedehands chalet op een mooi vakantiepark in Nederland. Ons aanbod bestaat uit tweedehands chalets voor 4 tot 6 personen op diverse natuurrijke vakantieparken, waaronder alle parken van TopParken, gelegen op de meest schitterende locaties. De ligging op een vakantiepark biedt u vele voordelen. U kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van alle parkfaciliteiten, zoals het binnenzwembad of buitenzwembad, horeca en een speeltuin of animatie voor de (klein)kinderen. 

U kunt een tweedehands chalet kopen in:

Bekijk de tweedehands chalets

Geen tweedehands maar een nieuw chalet kopen?

Ook dan kan Continental Rekreatie u verder helpen. Continental Rekreatie werkt nauw samen met TopParken Verkoop. TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland waar nieuwe chalets te koop zijn. Deze worden aangeboden inclusief eigen grond en zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Zo profiteert u niet alleen van uw eigen vakantiegenot in een nieuw chalet maar ook van een interessant rendement.

Bekijk TopParken Verkoop
 

✔️ Wanneer u een nieuw chalet koopt bij TopParken heeft u de keuze om deze uit te breiden met allerlei extra's zoals een spa, sauna, buitendouche, zonnepanelen of een aanlegsteiger bij onze chalets aan het water.

 

Chalets te koop op een vakantiepark

Bent u zich aan het oriënteren op chalets die te koop staan op een vakantiepark? Het kopen van een chalet is ontzettend in trek. U beschikt zo het hele jaar door over een unieke vakantiebestemming waar u op ieder moment terecht kunt. U vindt de chalets op toplocaties in Nederland, zoals op vakantieparken op de Veluwe, in het heuvellandschap van Limburg of in Zuid-Holland. Een vakantie chalet kopen voor flexibel eigen gebruik levert oneindig veel vakantieplezier op! Neemt u een kijkje bij ons aanbod chalet occasions die te koop staan in Nederland. Er zijn tweedehands chalets in verschillende types, groottes, uitvoeringen en prijsklassen. Continental Rekreatie werkt samen met de mooiste vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in de natuur, in bossen of aan natuurwater. Binnen een paar klikken vindt u een gebruikt chalet dat precies bij uw wensen aansluit.

Een sfeerimpressie van de chalets en de vakantieparken

Waarom een chalet kopen bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Chalets op unieke locaties in Nederland
  • Onbeperkt gebruik maken van parkfaciliteiten

Meer informatie?
Wilt u een tweedehands chalet kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar met persoonlijke begeleiding en het beste advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op