Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Chalet kopen

Tweedehands of nieuw chalet kopen

  • Tweedehands chalets
  • Op unieke locaties in Nederland
  • Interessant netto rendement

Chalet kopen in Nederland

Een eigen comfortabel chalet op uw eigen of gehuurde kavel, en dat midden in de natuur of aan het water: dat betekent genieten van een vakantie wanneer u maar wilt! Continental Rekreatie biedt een ruim aanbod aan tweedehands chalets welke zeer goed onderhouden zijn. Tevens is het ook mogelijk om een nieuw chalet bij ons te kopen. Voor de verkoop van de chalets is TopParken onze exclusieve partner. Wij begeleiden u dan ook graag bij de aankoop van een chalet op één van de natuurrijke vakantieparken van TopParken. 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, het beschikbare aanbod of heeft u specifieke wensen en eisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met een advies op maat.

 
 

Waarom juist een tweedehands of nieuw chalet kopen?

Bij de aankoop van een chalet maakt u de keuze uit een tweedehands of nieuw chalet. Het belangrijkste verschil tussen een tweedehands en nieuw chalet is de prijs. Een nieuw chalet is vanzelfsprekend duurder dan een tweedehands chalet. De aankoop van een tweedehands chalet is laagdrempeliger en toegankelijker. Voor beleggers kan het fiscaal ook voordelen bieden bij de overgang van een onderneming of algemeenheid van goederen. U bent dan geen omzetbelasting verschuldigd. Bovendien beschikt uw tuin over volwassen begroeiing. Koopt u een nieuw chalet? Dan kunt u deze helemaal naar eigen smaak inrichten.

In het kort:

✦ Een nieuw chalet kunt u volledig naar eigen smaak inrichten

✦ U bent geen omzetbelasting verschuldigd bij de aankoop van een tweedehands chalet

✦ Bij een tweedehands chalet heeft de tuin volwassen begroeiing 

✦ Wanneer u een nieuw chalet koopt is alles in en om het chalet compleet nieuw

 
 
 

Waarom een chalet kopen bij Continental Rekreatie?

Continental Rekreatie is al ruim 40 jaar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van de verkoop van tweedehands woningen. De specialisten van Continental Rekreatie kunnen u als geen ander adviseren over de aankoop van een chalet. Aan de hand van uw budget, wensen en behoeften denken wij graag met u mee. Samen met u gaan de adviseurs van Continental Rekreatie op zoek naar een geschikte tweedehands chalet op een prachtig gelegen vakantiepark in Nederland. Een chalet kopen bij Continental Rekreatie betekent persoonlijke service, jarenlange ervaring en zorgeloos investeren

 

Chalet kopen voor de verhuur

Overweegt u het kopen van een chalet voor verhuur? Bekijk dan ons ruime aanbod tweedehands chalets bij Continental Rekreatie. Deze chalets bevinden zich op natuurrijke vakantieparken door heel Nederland, waaronder die van TopParken. Verhuur levert een aantrekkelijk netto rendement op, waarbij u zelf bepaalt wanneer u wilt verhuren. Dankzij onze ervaring ontzorgt onze professionele verhuurorganisatie u volledig. TopParken staat bekend als een specialist op het gebied van vakantiehuizenverhuur, met jarenlange ervaring en samenwerkingen met grote namen als Booking.com en BungalowSpecials. Het doel van de verhuurorganisatie is het behalen van het beste rendement voor u als eigenaar en het verzorgen van een fantastische vakantie met waardevolle herinneringen voor de gasten.