Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Chalet kopen Veluwe

Chalet kopen Veluwe

 • Tweedehands chalets op de Veluwe
 • Gelegen op vakantieparken
 • Onbeperkt gebruik van parkfaciliteiten

Chalets te koop op de Veluwe

Een tweedehands chalet kopen op de Veluwe is een uitstekend idee. Het wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd; prachtige bossen, mooie waterlandschappen, uitgestrekte velden en eindeloos stuifzand. Lijkt u dat wel wat? Continental Rekreatie biedt u een uitgebreid aanbod aan chalets die u kunt kopen op een vakantiepark op de Veluwe; van groot tot klein, van afgelegen tot vlak bij een stad, van aan het water tot midden in de bossen. De parkfaciliteiten, waar u onbeperkt gebruik van kunt maken, zorgen daarnaast voor een optimale vakantiebeleving.

Informatiedagen en HouseVision (RTL4) ⤵

Chalet kopen op een vakantiepark op de Veluwe

Bij Continental Rekreatie heeft u met maar liefst vijf vakantieparken op de Veluwe een uitgebreid aanbod aan tweedehands chalets. Zo kunt u bij ons een chalet kopen op uw droomplek op de Veluwe; van Lunteren, Ede, Beekbergen, Wageningen of Garderen. Waarom een chalet op de Veluwe kopen zo aantrekkelijk is? Elk vakantiepark heeft een unieke locatie én geweldige faciliteiten om van te genieten. Denk hierbij aan zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Geniet dus van een prachtig landgoed, duik in het water of kom tot rust in een uitgestrekt bos. 

  Nationaal Park de Hoge Veluwe

  Dit nationaal park ligt op korte afstand van uw chalet. De perfecte plek om te fietsen of wandelen en wild te spotten. Zeker het ontdekken waard!

  Grote steden

  Dankzij de centrale ligging van uw chalet op de Veluwe liggen grote steden vlakbij. Bezoek bijvoorbeeld Arnhem, Apeldoorn, Zutphen of Deventer.

  Dagje uit

  De Veluwe bruist van de activiteiten en bezienswaardigheden. Kies voor een dagje klimmen in Klimbos Garderen of bezoek het Kröller-Müller Museum in Otterlo.

Een sfeerimpressie van de vakantieparken en de Veluwe

Wat Continental Rekreatie u te bieden heeft

Heeft u de keuze gemaakt om een chalet op de Veluwe te kopen? Continental Rekreatie is een betrouwbare organisatie met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. U kunt bij ons een tweedehands chalet kopen op koop- of huurgrond. Deze is zeer goed onderhouden. U heeft de mogelijkheid om uw eigen chalet beschikbaar te stellen voor eigen gebruik of voor de verhuur. In het laatste geval ontvangt u een interessant rendement. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk. Bent u geïnteresseerd in een chalet kopen op de Veluwe? Maak dan vrijblijvend een afspraak of vraag meer informatie aan. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Liever een nieuw chalet kopen op de Veluwe?

Kijk dan eens naar het aanbod van onze partner TopParken. TopParken heeft 6 vakantieparken op de Veluwe met nieuwe vakantiewoningen!

U vindt ons aanbod tweedehands chalets op de Veluwe hier: