• Uw eigen vakantiehuis in Gelderland
  • Gelegen op een vakantiepark
  • Op de Veluwe en in de Achterhoek

Vakantiehuis kopen in Gelderland

Wilt u een tweedehands vakantiehuis kopen in Gelderland? Niet voor niets is een vakantiewoning kopen in Gelderland een populaire optie. Dit is namelijk dé wandel- en fietsprovincie van Nederland. Zo kent het een prachtige natuur met verschillende populaire natuurgebieden zoals de Veluwe, de Achterhoek, de Betuwe en de Bommelerwaard. Naast al dit natuurlijke pracht en praal, kent het ook nog eens de mooie steden Nijmegen en Arnhem. Al dit moois zorgt ervoor dat een vakantiehuis kopen in Gelderland een uitstekend idee is. Zo kunt u de weekenden doorbrengen in de rust van uw vakantiehuisje, samen met uw familie of vrienden. Lijkt u dat wel wat? Neem dan zeker een kijkje bij het uitgebreide tweedehands aanbod van Continental Rekreatie, op maar liefst vier verschillende vakantieparken in Gelderland. Lees verder en ontdek de voordelen van een vakantiewoning op een vakantiepark in het mooie Gelderland.

Bekijk tweedehands chalets
 

Vakantiehuizen te koop op vakantieparken in Gelderland

Een tweedehands vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Gelderland heeft zo zijn voordelen. Ten eerste natuurlijk het park zelf. Wanneer u een chalet gaat kopen op een vakantiepark in Gelderland, dan kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten, zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Zo kunt u echt ultiem genieten op de mooiste plekken van Gelderland. Alle vakantieparken hebben namelijk een centrale en unieke locatie in de provincie. Continental Rekreatie biedt meerdere tweedehands vakantiehuizen aan op maar liefst zeven verschillende parken van TopParken op de Veluwe en in de Achterhoek.

Een sfeerimpressie van de vakantieparken en Gelderland

De keuze is reuze in Gelderland met vakantiehuizen op zeven vakantieparken

Dankzij de zeven vakantieparken in Gelderland van TopParken heeft u bij Continental Rekreatie keuze uit een groot aanbod tweedehands vakantiewoningen.

Leer Gelderland nog beter kennen 
Lijkt het u wel wat om een tweedehands chalet te kopen in Gelderland? Kom dan geheel vrijblijvend langs op onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Zo ontdekt u in één klap het vakantiepark, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiehuizen.

Neem contact op