Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Chalet kopen Gelderland

Chalet kopen Gelderland

 • Tweedehands chalets in Gelderland
 • Gelegen op vakantieparken
 • Op de Veluwe en in de Achterhoek

Chalet te koop in Gelderland

Wilt u een tweedehands chalet kopen in Gelderland? Dat is een uitstekend idee. Niet voor niets is een chalet kopen in Gelderland een populaire optie. Dit is namelijk dé wandel- en fietsprovincie van Nederland. Zo kent het prachtige natuurgebieden zoals de Veluwe, de Achterhoek, de Betuwe en de Bommelerwaard. Lijkt u dat wel wat? Continental Rekreatie biedt een ruim aanbod tweedehands chalets, op maar liefst zeven vakantieparken in Gelderland. De vakantieparken liggen stuk voor stuk op unieke plekjes midden in de natuur. De parkfaciliteiten, waar u onbeperkt gebruikt van kunt maken, zorgen voor een optimale vakantiebeleving.

 

Chalet kopen op een vakantiepark in Gelderland

Continental Rekreatie biedt meerdere tweedehands chalets aan op maar liefst zeven verschillende parken van TopParken op de Veluwe en in de Achterhoek. Allen hebben een centrale en unieke ligging in de provincie. Een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Gelderland heeft zo zijn voordelen. Ten eerste natuurlijk het park zelf. Wanneer u een chalet koopt op een vakantiepark in Gelderland kunt u onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten, zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Zo kunt u echt ultiem genieten op de mooiste plekken van Gelderland. 

  Nationaal Park de Hoge Veluwe

  Dé groene schatkamer van Nederland. Ontdek al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. 

  Gezellige steden

  Dankzij de centrale ligging van uw chalet liggen grote steden dichtbij, zoals Nijmegen en Arnhem.

  Wandelen en fietsen

  Gelderland is dé wandel- en fietsprovincie. Er zijn tal van mooie routes te volgen!

Een sfeerimpressie van de vakantieparken en Gelderland

Wat Continental Rekreatie u te bieden heeft

Een chalet kopen bij Continental Rekreatie betekent persoonlijke service, jarenlange ervaring en zorgeloos investeren. Continental Rekreatie is immers al ruim 40 jaar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van de verkoop van chalets. U kunt bij ons tweedehands chalets kopen op koop- of huurgrond. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf te genieten van uw chalet of om deze te verhuren. Wanneer u voor het laatste kiest profiteert u van een aantrekkelijk netto rendement. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk. Bent u geïnteresseerd in een chalet kopen in Gelderland? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

 

Liever een nieuw chalet kopen in Gelderland?

Kijk dan eens naar het aanbod van onze partner TopParken. TopParken heeft tien vakantieparken in Gelderland met nieuwe vakantiewoningen!

 

U vindt ons aanbod tweedehands chalets in Gelderland hier: