Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Vakantiehuis kopen Limburg

Chalet kopen Limburg

  • Tweedehands chalets in Limburg
  • Gelegen op een vakantiepark
  • Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten

Tweedehands chalet kopen in Zuid-Limburg    

Wanneer u een tweedehands chalet wil kopen is Zuid-Limburg een uitstekende locatie. Zuid-Limburg is naemlijk een heerlijke streek om een eigen chalet te hebben: de prachtige natuur, een uniek heuvellandschap én bourgondisch genieten. Dit stukje buitenland in eigen land geeft u en uw gasten gegarandeerd het échte vakantiegevoel. Hoe fijn is het om uw eigen chalet te kopen in Zuid-Limburg? Samen even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en bijkomen in de rust en de ruimte die Zuid-Limburg zo kenmerken. Naast eigen gebruik kunt u er ook voor kiezen uw chalet te verhuren, en zo verhuurinkomsten te ontvangen. Bij Continental Rekreatie kunt u een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg: Résidence Valkenburg.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark in Limburg

Chalets te koop op een vakantiepark in Limburg

Wilt u een chalet kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg? Een tweedehands chalet op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. Onze tweedehands chalets zijn in perfecte staat en u kunt optimaal genieten van alles wat het park te bieden heeft, zoals de vele faciliteiten: van het zwembad tot de sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Daarnaast kunt u in alle rust bijkomen in uw eigen chalet. Wanneer u een chalet wil kopen om deze te verhuren is dit ook mogelijk. Dankzij de vele faciliteiten en aantrekkelijke omgeving kan onze partner TopParken een aantrekkelijk rendement garanderen. Voor meer informatie over het verhuren van uw tweedehands chalet bekijkt u de website van TopParken.

Waarom een tweedehands chalet kopen in Zuid-Limburg?

    Chalets op unieke locaties in Zuid-Limburg
    Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
    Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten

Résidence Valkenburg: een heerlijk vakantiepark in Zuid-Limburg

Geniet van prachtige natuurgebieden en het bekende heuvellandschap van Limburg op vakantiepark Résidence Valkenburg in Schin op Geul. Dit vakantiepark kent namelijk een unieke locatie, zowel midden in de natuur als vlak bij de prachtige plaatsen Maastricht én Valkenburg. Wanneer u dus een chalet koopt op dit heerlijke vakantiepark in Zuid-Limburg, kunt u zowel ultiem genieten van het prachtige uitzicht over het heuvellandschap en de eindeloze natuur, als ook heerlijk shoppen, eten en cultuur snuiven in Valkenburg en Maastricht. U heeft zo het beste van beide werelden.

Ontdek Zuid-Limburg
Lijkt het u wel wat om een tweedehands chalet te kopen in Zuid-Limburg? Kom dan geheel vrijblijvend langs op een open dag of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Zo kunt u de vakantiewoningen, het park en de prachtige omgeving leren kennen. Koopt u liever een nieuw chalet? Ga dan naar de website van TopParken en bekijk het aanbod nieuwe chalets in Limburg.