• Tweedehands chalets in Limburg
  • Gelegen op een vakantiepark
  • Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten

Vakantiehuis kopen in Limburg    

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg? Zuid-Limburg is een heerlijke streek om een eigen tweedehands vakantiewoning te hebben: de prachtige natuur, een uniek heuvellandschap én bourgondisch genieten. Dit stukje buitenland in eigen land geeft u gegarandeerd het échte vakantiegevoel. Hoe fijn is het om uw eigen vakantiewoning te kopen in Zuid-Limburg? U beschikt dan over uw eigen plekje op een bijzondere locatie om in het weekend of tijdens de vakanties naar toe te gaan met vrienden of familie. Samen even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en bijkomen in de rust en de ruimte die Zuid-Limburg zo kenmerken. Met een eigen vakantiewoning kunt u nog vaker genieten van het échte vakantiegevoel; wie wil dat nu niet? Bij Continental Rekreatie kunt u een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg: TopPark Résidence Valkenburg.

Bekijk tweedehands chalets
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg? Een tweedehands vakantiehuis op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. U kunt optimaal genieten van alles wat het park te bieden heeft, zoals de vele faciliteiten: van het zwembad tot de sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Ook kunt u heerlijk in alle rust bijkomen in uw eigen vakantiehuis. 

Een vakantiewoning kopen voor verhuur?
Ook dat is mogelijk, bekijk hiervoor de website van onze partner TopParken.

Résidence Valkenburg: een heerlijk vakantiepark in Zuid-Limburg

Geniet van prachtige natuurgebieden en het bekende heuvellandschap van Limburg op vakantiepark Résidence Valkenburg in Schin op Geul. Dit vakantiepark kent namelijk een unieke locatie, zowel midden in de natuur als vlak bij de prachtige plaatsen Maastricht én Valkenburg. Wanneer u dus een vakantiehuis koopt op dit heerlijke vakantiepark in Zuid-Limburg, kunt u zowel ultiem genieten van het prachtige uitzicht over het heuvellandschap en de eindeloze natuur, als ook heerlijk shoppen, eten en cultuur snuiven in Valkenburg en Maastricht. U heeft zo het beste van beide werelden.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark in Limburg

Waarom een tweedehands chalet kopen in Zuid-Limburg?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op een unieke locatie in Zuid-Limburg
  • Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten

Ontdek Zuid-Limburg
Lijkt het u wel wat om een vakantiehuis te kopen in Zuid-Limburg? Kom dan geheel vrijblijvend langs op een open dag of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Zo kunt u de vakantiewoningen, het park en de prachtige omgeving leren kennen.

Neem contact op