Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Continental Rekreactie

Over Continental Rekreatie

Continental Rekreatie

Continental Rekreatie is ruim 40 jaar uw recreatiemakelaar. Waar het recreatiebedrijf is gestart met de verkoop van caravans en het exploiteren van vakantieparken, is het uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van het verkopen, bouwen en onderhouden van chalets. Aangezien het grootste deel van het aanbod bestaat uit chalets die Continental Rekreatie zelf heeft gebouwd, kunnen de specialisten u als geen ander persoonlijk adviseren over de aankoop een tweedehands chalets of de verkoop van een chalet.

✔️ Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
✔️ Betrouwbare partner voor het (ver)kopen van chalets
✔️ Uitgebreide kennis als chaletbouwer en recreatiemakelaar

Sinds de jaren ‘70 actief in de branche

In de jaren ‘70 constateerde Janus Bergervoet, oprichter en eigenaar van Continental Rekreatie, dat er steeds meer mensen terugkeerden naar hetzelfde vakantieadres en startte met de verkoop van stacaravans. Dit succes groeide uit tot meer vraag naar een vaste standplaats op een natuurrijke locatie in Nederland. Al snel ontstonden de eerste vakantieparken van Continental Rekreatie en werd het accommodatie aanbod verrijkt met luxe chalets. Van het kopen van kale stukken grond op unieke locaties tot en met het aanbieden van zelf gebouwde chalets op eigen vakantieparken; Continental Rekreatie werd al snel een bekende speler op de recreatiemarkt.

Betrouwbare partner voor het (ver)kopen van chalets

Met jarenlange ervaring en een schat aan kennis op zak is Continental Rekreatie anno nu een betrouwbare partner op het gebied van het kopen en verkopen van (tweedehands) chalets. Zo beschikt Continental Rekreatie over een groot aanbod tweedehands chalets op diverse vakantieparken in Nederland. De tweedehands chalets op eigen kavel of huurkavel zijn beschikbaar voor eigen gebruik, als interessante investering of een combinatie van beide. Daarnaast begeleidt het recreatiebedrijf eigenaren bij het verkooptraject van hun chalet; van een waardebepaling door onze deskundige recreatiemakelaars tot de perfecte presentatie van uw chalet op onze en externe websites.

Kennis als chaletbouwer én recreatiemakelaar

Het is extra bijzonder dat de chalets die worden verkocht, in de meeste gevallen uit de eigen werkplaats komen en persoonlijk zijn onderhouden. Dit maakt dat Continental Rekreatie meer is dan alleen een recreatiemakelaar; de specialisten kennen de afkomst en staat van het chalet, de natuurrijke locatie en de situatie op de markt als geen ander.

Continental Rekreatie begeleidt u graag bij de aankoop of verkoop van een chalet. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en het beschikbare aanbod. U wordt voorzien van alle gewenste informatie.

Waar kan Continental Rekreatie u bij helpen? ⤵