Continental Rekreatie

Continental Rekreatie is ruim 40 jaar geleden gestart met de verkoop van stacaravans en niet veel later met het bouwen van chalets en vakantiewoningen. Vanaf het begin van het bestaan heeft Continental Rekreatie zeer klantgericht gewerkt en mede daardoor een uitstekende naam opgebouwd. Nu, 40 jaar ervaring rijker, is Continental Rekreatie uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van vakantiewoningen in Nederland.

De naam Continental Rekreatie staat synoniem voor kwaliteit, klantgerichtheid en een uitstekende service. Door onze grote ervaring in het bouwen, inrichten en verkopen van vakantiewoningen kunnen wij uw vakantiewoning helemaal samenstellen naar uw wensen en eisen. Onze vakantiewoningen worden dan ook 100% klantgericht gebouwd. Jaarlijks produceert Continental Rekreatie rond de 200 vakantiewoningen door heel Nederland. Continental Rekreatie werkt samen met 30 vakantieparken in Nederland, op deze parken zijn dan ook een groot aantal verschillende en exclusieve type vakantiewoningen te bewonderen.

In de afgelopen jaren heeft Continental Rekreatie de meest uiteenlopende modellen ontworpen en gebouwd, waaronder vakantiewoningen met 2 verdiepingen en vakantiewoningen die speciaal gebouwd zijn voor de verhuur.

Bekijk het aanbod