Continental Rekreatie

Continental Rekreatie is ruim 40 jaar uw vakantiemakelaar. Waar het recreatiebedrijf is gestart met de verkoop van stacaravans en het bouwen van chalets, is het ook uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van de verkoop van tweedehands vakantiewoningen. Aangezien het grootste deel van het aanbod bestaat uit vakantiewoningen die Continental Rekreatie zelf heeft gebouwd, kunnen de specialisten u als geen ander adviseren over de aankoop van zeer goed onderhouden chalets.

Het aanbod van Continental Rekreatie bestaat uit chalets voor 4 tot 6 personen op diverse natuurrijke vakantieparken, waaronder alle vakantieparken van TopParken. De tweedehands vakantiewoningen op eigen kavel of op huurkavel zijn beschikbaar voor eigen gebruik of als interessante investering. Een combinatie van beide is ook mogelijk, waarbij u op elk gewenst moment kunt genieten van uw eigen chalet en deze wordt verhuurd op de momenten waarop u niet in de vakantiewoning verblijft. Hierbij bepaalt u zelf wanneer u de vakantiewoning aanbiedt voor de verhuur en wanneer u er zelf gebruik van maakt.

Afhankelijk van uw budget, wensen en behoeften, kunt u zich online en offline oriënteren bij Continental Rekreatie. U zult merken dat de aankoop van een tweedehands vakantiewoning toegankelijker en laagdrempeliger is dan de aankoop van een volledig nieuwe vakantiewoning.

Wenst u hierin geadviseerd te worden? Dan staan de adviseurs van Continental Rekreatie voor u klaar. Samen met u, gaan zij op zoek naar een geschikt tweedehands chalet op een vakantiepark in Nederland. De adviseurs laten u graag zien, dat het kopen van een chalet geen ver-van-mijn-bed-show hoeft te zijn.

Bekijk het aanbod