• Uw eigen vakantiehuis in Zuid-Holland
  • Gelegen op een vakantiepark
  • Onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen

Vakantiehuis kopen in Zuid-Holland

Bent u ook zo gek op Zuid-Holland? De provincie waar altijd wel wat te beleven valt op het gebied van natuur, water, cultuur én geschiedenis. Naast grote steden zoals Rotterdam of Den Haag, kent Zuid-Holland natuurlijk ook een prachtige kustlijn. Wilt u even wat typische Nederlandse trekpleisters ontdekken? Dan vindt u hier ook de Kinderdijk, de bloemenvelden van de Keukenhof, de historische stad Delft en de kaasstad Gouda. Lijkt het u wel wat om een tweedehands chalet te kopen in Zuid-Holland? U beschikt dan over uw eigen plekje in deze mooie provincie om even heerlijk uit te waaien aan zee of om een verfrissende duik te nemen in het water tijdens de warme zomerdagen. Een tweedehands vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Zuid-Holland bij Continental Rekreatie heeft vele voordelen, zoals goede faciliteiten en voorzieningen en een centrale locatie. 

Bekijk tweedehands chalets
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Zuid-Holland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland? Overweeg dan zeker een vakantiehuis op een vakantiepark. Het park heeft u veel te bieden. U kunt onbeperkt gebruik maken van de vele voorzieningen: zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. En mocht u de omgeving willen leren kennen, dan kunt u dit ook uitstekend doen vanuit de centrale en unieke locatie van ons Zuid-Hollandse vakantiepark waar onze vakantiehuizen zich bevinden. U kunt dus ten allertijde optimaal genieten van uw vakantiewoning en vakantie vieren wanneer u dat uitkomt.

Een prachtig vakantiepark aan het water van Zuid-Holland

Bij Continental Rekreatie kunt u een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Zuid-Holland. Het park is gelegen aan het water van de IJssel: Parc de IJsselhoeve. Geniet van het Zuid-Hollandse water of leer het bruisende Rotterdam kennen. In Zuid-Holland is de keuze reuze, zowel qua trekpleisters als qua tweedehands vakantiewoningen. Op ons vakantiepark in Zuid-Holland heeft u namelijk keuze uit een groot aantal prachtige vakantiehuizen. Laat u verrassen!

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en de omgeving

Waarom een tweedehands chalet in Zuid-Holland?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op unieke locaties aan de kust en de IJssel
  • Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten

Ontdek wat het vakantiepark in Zuid-Holland u te bieden heeft
Wilt u een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland? Kom langs op één van de open huis dagen van het vakantiepark óf maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo kunt u in één klap de omgeving, het vakantiepark en de vakantiehuizen bekijken.

Neem contact op