Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Vakantiehuis kopen Zuid-Holland

Chalet kopen Zuid-Holland

 • Uw eigen vakantiehuis in Zuid-Holland
 • Gelegen op een vakantiepark
 • Onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen

Tweedehands chalet kopen in Zuid-Holland

Zuid-Holland: de provincie waar altijd wat te beleven valt op het gebied van natuur, water, cultuur én geschiedenis. Naast grote steden zoals Rotterdam of Den Haag, kent Zuid-Holland ook een prachtige kustlijn. Lijkt het u wel wat om een tweedehands chalet te kopen in Zuid-Holland? U beschikt dan over uw eigen plekje in deze mooie provincie om heerlijk uit te waaien aan zee of om een verfrissende duik te nemen in het water. Bij Continental Rekreatie kunt u een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Zuid-Holland. De parkfaciliteiten en een centrale locatie dragen bij aan een ultieme vakantiebeleving.

 

Chalets te koop op een vakantiepark in Zuid-Holland

Bij Continental Rekreatie kunt u bij Parc de IJsselhoeve terecht voor het kopen van een chalet in Zuid-Holland. Het park is gelegen aan het water van de IJssel. Geniet van het Zuid-Hollandse water of leer het bruisende Rotterdam kennen. Wilt u wat typische Nederlandse trekpleisters ontdekken? Dan vindt u hier ook de Kinderdijk, de bloemenvelden van de Keukenhof, de historische stad Delft en de kaasstad Gouda. In Zuid-Holland is de keuze reuze, zowel qua trekpleisters als qua tweedehands vakantiewoningen. Laat u verrassen door het aanbod chalets van Parc de IJsselhoeve!

Continental Rekreatie in het kort:

 • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
 • Chalets op unieke locaties aan de kust en de IJssel
 • Onbeperkt gebruik van de faciliteiten
 • Keuze uit koop- of huurgrond
 • Professionele verhuurorganisatie
 

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Zuid-Holland

Wat wij te bieden hebben?

Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche is Continental Rekreatie uw partner op het gebied van verhuur. U heeft de mogelijkheid om bij ons een chalet te kopen op huur- of koopgrond, welke zeer goed is onderhouden. Voor het kopen van een chalet in Zuid-Holland kunt u ervoor kiezen om dit te deels of volledig verhuren. U ontvangt dan een interessant rendement. Uiteraard kunt u ook een combinatie kiezen van eigen gebruik en verhuur. Wilt u een chalet kopen in Zuid-Holland? Kom langs op één van de open huis dagen van het vakantiepark óf maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo kunt u in één klap de omgeving, het vakantiepark en de chalets bekijken.

 

De faciliteiten op Parc IJsselhoeve

Als eigenaar kunt u onbeperkt gebruik maken van de vele voorzieningen: zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. En mocht u de omgeving willen verkennen, dan kunt u dit ook uitstekend doen vanuit de centrale en unieke locatie van ons Zuid-Hollandse vakantiepark. Zo geniet u optimaal van uw chalet en viert u vakantie wanneer u dat uitkomt.

 
  Buitenzwembad
  Restaurant
  Speeltuin
  Jeu de boules baan
  Voetbalveld
  Fietsverhuur

Wilt u liever een nieuw chalet kopen in Zuid-Holland?

Kijk dan eens naar het aanbod van onze partner TopParken. TopParken biedt op Parc de IJsselhoeve ook nieuwe vakantiewoningen!

Ons huidige aanbod tweedehands chalets in Zuid-Holland: