Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Vakantiehuis kopen Brabant

Chalet kopen in Noord-Brabant

 • Tweedehands chalets in Noord-Brabant
 • Op een vakantiepark vlak bij Den Bosch
 • Onbeperkt gebruik van parkvoorzieningen

Een tweedehands chalet kopen in Brabant

Een chalet kopen in Brabant is altijd een goed idee. U heeft dan uw eigen plekje waar u in de vakanties of in de weekenden naar toe kunt gaan. Bijkomend van de sleur en genietend van de natuur en het bourgondische leven waar deze provincie zo bekend om staat. Een chalet kopen in Noord-Brabant betekent namelijk genieten van rust, ruimte, natuur én de Brabantse gezelligheid. Continental Rekreatie kent een mooi aanbod tweedehands chalets op Résidence de Leuvert in Noord-Brabant. Ontdek hier meer over het aanbod én de voordelen van een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Brabant.

Ons huidige aanbod tweedehands chalets in Brabant: 

Chalets te koop op een vakantiepark in Brabant

Stel, u gaat een chalet kopen op een vakantiepark in Noord-Brabant, wat houdt dat dan in? Een unieke locatie én geweldige faciliteiten om van te genieten. Daarbij komt ook nog een prachtige omgeving! Vakantiepark Résidence de Leuvert in Brabant ligt namelijk in Cromvoirt, vlak bij Den Bosch. Het park ligt in de buurt van natuurgebieden zoals de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen. Wilt u het bourgondische leven ervaren? Ga dan naar het nabij gelegen Den Bosch of Eindhoven. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen de Efteling en Safaripark Beekse Bergen ook nog eens in de buurt.

Faciliteiten op het park:

 • Fietsverhuur
 • Horecagelegenheden
 • Buitenzwembad
 • Speeltuinen en animatieteam
 • Sportvelden
 • Animatie
 

Lijkt u het wel wat om een tweedehands chalet te kopen in Noord-Brabant, maar wilt u al dit moois graag eerst met eigen ogen zien? Breng dan zeker een bezoekje aan Résidence de Leuvert in Cromvoirt. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt.

 

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Brabant

Waarom een tweedehands chalet kopen in Brabant?

Voor een tweedehands chalet in Brabant bent u bij Continental Rekreatie aan het juiste adres. Wij werken samen met TopParken. Zij zijn een professionele organisatie die jarenlange ervaring heeft in de recreatiebrancheWij weten als geen ander hoe belangrijk service is. Bij Continental Rekreatie wordt u dan ook altijd persoonlijk geholpen door een van onze adviseurs. Wij helpen u met keuze maken tussen koop- en huurgrond. Maar ook helpen wij u met de woning (deels) te verhuren via TopParken als u hier interesse in heeft. Wanneer u kiest voor verhuur ontvangt u een interessant rendement, dat is pas zorgeloos investeren! Wilt u meer informatie over onze organisatie en de mogelijkheden om een chalet te kopen in Brabant? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

  Unieke locatie

  Koop een chalet op een unieke locatie in Brabant en geniet van de prachtige omgeving vanaf een centrale plek.

  Vele faciliteiten

  Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten op het vakantiepark, zoals een zwembad en horecagelegenheden.

  Jarenlange ervaring

  Profiteer van de betrouwbaarheid van Continental Rekreatie dankzij de jarenlange ervaring in de recreatiebranche.

 
 
 

Wilt u liever een nieuw chalet kopen in Noord-Brabant?

Kijk dan eens naar het aanbod van onze partner TopParken. TopParken biedt op Résidence de Leuvert ook nieuwe vakantiewoningen!