• Uw eigen vakantiehuis in Noord-Brabant
  • Op een vakantiepark vlak bij Den Bosch
  • Onbeperkt gebruik van parkvoorzieningen

Vakantiehuis kopen in Brabant

Wilt u een vakantiehuis kopen in Brabant? Goed idee! U heeft dan uw eigen plekje waar u in de vakanties of in de weekenden naar toe kunt gaan. Bijkomend van de sleur en genietend van de natuur en het bourgondische leven waar deze provincie zo bekend om staat. Een vakantiewoning kopen in Noord-Brabant betekent namelijk genieten van rust, ruimte, natuur én de Brabantse gezelligheid. Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Overweeg dan zeker het kopen van een vakantiehuis op een vakantiepark in Brabant. Continental Rekreatie kent een mooi aanbod tweedehands vakantiewoningen op TopPark Résidence de Leuvert in Noord-Brabant: van groot tot klein en van afgelegen tot een centrale locatie. Ontdek hier meer over het aanbod én de voordelen van een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Brabant.

Bekijk de tweedehands chalets
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Brabant

Stel, u gaat een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Noord-Brabant, wat houdt dat dan in? Een unieke locatie én geweldige faciliteiten om van te genieten. Denk hierbij aan een zwembad, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Daarbij komt ook nog een prachtige omgeving! Vakantiepark Résidence de Leuvert in Noord-Brabant ligt namelijk in Cromvoirt, vlak bij Den Bosch. Het ligt in de buurt van natuurgebieden zoals de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen. Wanneer u dus een recreatiewoning koopt op dit mooie park in Brabant, kunt u genieten van de heerlijke rust van de natuur. En wilt u even het bourgondische leven ervaren? Ga dan naar het nabij gelegen Den Bosch of Eindhoven. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen trekpleisters als de Efteling en Safaripark Beekse Bergen ook nog eens in de buurt.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Noord-Brabant

Waarom een tweedehands chalet kopen in Brabant?

  • Koop een vakantiewoning op een unieke locatie in Brabant en geniet van de prachtige omgeving vanaf een centrale plek.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten op het vakantiepark, zoals een zwembad en horecagelegenheden.
  • Profiteer van de betrouwbaarheid van Continental Rekreatie dankzij de jarenlange ervaring in de recreatiebranche.

Ontdek het vakantiepark en veel meer in Brabant
Lijkt u het wel wat om een vakantiehuis te kopen in Noord-Brabant, maar wilt u al dit moois graag eerst met eigen ogen zien? Breng dan zeker een bezoekje aan Résidence de Leuvert in Cromvoirt. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. 

Neem contact op