Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Chalet kopen Noord-Holland

Chalet kopen Noord-Holland

 • Tweedehands chalets
 • Verhuur via verhuurorganisatie
 • Nabij het Markermeer in Noord-Holland

Chalets te koop in Noord-Holland

Overweegt u om een chalet te kopen in Noord-Holland? Continental Rekreatie is uw partner bij de aankoop van een tweedehands chalet in deze veelzijdige provincie. Wij bieden chalets te koop aan op Park Westerkogge, in Berkhout en vlak bij Hoorn. We snappen als geen ander dat u juist hier een chalet wilt kopen. U geniet van een mooie locatie in Noord-Holland, omringd door veel water en vlak bij het Markermeer. Verder maakt u onbeperkt gebruik van de vele parkvoorzieningen, zoals het zwembad, de speeltuinen en horecagelegenheden.

 

Chalet kopen op Park Westerkogge in Noord-Holland

Continental Rekreatie biedt tweedehands chalets te koop aan op een rustig gelegen vakantiepark in Noord-Holland. Park Westerkogge ligt vlak bij het kleine dorpje Berkhout en wordt omgeven door weilanden en water. U koopt hier een tweedehands chalet met veel privacy en een eigen tuin. Het voordeel van kopen op een vakantiepark? U maakt onbeperkt gebruik van de voorzieningen op het park, zoals het zwembad, het restaurant en de fietsverhuur. 

 
  Hoorn en het Markermeer

  De gezellige stad Hoorn ligt op fietsafstand van uw chalet. Dat geldt ook voor het Markermeer, waar u langs fietst als u een dagje naar Hoorn gaat.

  Badplaatsen

  Een chalet kopen in Noord-Holland heeft een groot voordeel: u bevindt zich vlak bij de zee. Egmond is slechts een half uurtje rijden, Zandvoort een klein uurtje.

  Grote steden

  Dankzij de centrale locatie van Park Westerkogge kunt u moeiteloos Amsterdam (40 km), Haarlem (54 km) en Volendam (20 km) ontdekken.

  Zaanse Schans

  Ook de toeristische trekpleisters, zoals de Zaanse Schans, zijn eenvoudig te bereiken. Een uniek dorp vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Noord-Holland

Het aanbod van Continental Rekreatie

Bij ons koopt u een zeer goed onderhouden en tweedehands chalet, op eigen kavel of op huurkavel. Uw chalet is beschikbaar voor eigen gebruik of als interessante investering. Een combinatie van beide is ook mogelijk, waarbij u op elk gewenst moment kunt genieten van uw eigen chalet en deze wordt verhuurd op de momenten wanneer u niet in uw chalet verblijft. Geïnteresseerd in een tweedehands chalet kopen in Noord-Holland? Maak dan een afspraak op locatie en leer direct de regio, het park en de chalets beter kennen.

 

Ons aanbod tweedehands chalets in Noord-Holland:

Liever een nieuw vakantiehuis kopen in Noord-Holland?

TopParken is onze exclusieve partner op het gebied van de verkoop van nieuwe vakantiewoningen