• Uw eigen vakantiehuis in Noord-Holland
  • Op een vakantiepark
  • Bij het IJsselmeer

Vakantiehuis kopen in Noord-Holland

Wilt u graag een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? Een heerlijk huisje waar u in de weekenden naar toe kunt gaan met uw familie of een grote recreatiewoning waar u hele vakanties kunt doorbrengen met een groep vrienden? Wat uw wensen ook zijn, dankzij het tweedehands aanbod van Continental Rekreatie zullen al uw vakantiewensen uitkomen. Wij bieden tweedehands chalets te koop aan op een vakantiepark in Noord-Holland. Zo kunt u op een centrale plek genieten van al het moois dat Noord-Holland te bieden heeft: de waterlandschappen, de molens, de dijken en, niet te vergeten, de bruisende steden en pittoreske dorpjes. Een vakantiewoning kopen op een vakantiepark in Noord-Holland, via Continental Rekreatie, kent ook nog vele andere voordelen, zoals de uitstekende parkvoorzieningen.

Bekijk tweedehands chalets
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Noord-Holland

Continental Rekreatie biedt tweedehands vakantiehuizen te koop aan op een vakantiepark in Noord-Holland: Park Westerkogge, aan het water van Berkhout. Wanneer u een vakantiehuis koopt in Noord-Holland, dan kunt u vanaf de centrale locatie van het vakantiepark probleemloos Amsterdam of Haarlem bezoeken. Ontdek ook zeker de toeristische trekpleisters in Noord-Holland, zoals de Zaanse Schans, de badplaatsen Zandvoort en Egmond en de Oud-Hollandse plaatsen Berkhout en Hoorn. En wilt u even de natuur in? Dan kunt u uitwaaien op het strand of genieten aan het water. Geniet in alle rust in uw vakantiehuisje en ontspan in de privacy van uw eigen tuin of geniet van het onbeperkte gebruik van de heerlijke facilteiten en voorzieningen op het park. Beleef het vakantiegevoel niet één keer per jaar, maar geniet wanneer u maar wilt. Uw eigen vakantiehuis is altijd beschikbaar op de momenten dat u toe bent aan een vakantie!

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Noord-Holland

Waarom een tweedehands chalet kopen in Noord-Holland?

  • Geniet van een unieke en centrale locatie in Noord-Holland.
  • Maak onbeperkt gebruik van de vele voorzieningen op het park, zoals het zwembad, sportvelden, speeltuinen en horecagelegenheden.
  • Uw woning betrouwbaar kopen dankzij de jarenlange ervaring in de recreatiebranche.

Ontdek wat het vakantiepark in Noord-Holland u te bieden hebben
Wilt u een tweedehands recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Breng dan een bezoekje aan het vakantiepark óf maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo leert u direct de regio, het vakantiepark en de vakantiewoningen beter kennen.

Neem contact op