Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Tweedehands chalet kopen

Tweedehands chalet kopen

 • Goed onderhouden tweedehands chalets
 • Op eigen kavel of huurkavel
 • Op unieke locaties in Nederland

Tweedehands chalet te koop

Een tweedehands chalet kunt u kopen als vakantiehuisje voor uzelf of als investering. Het kopen van een tweedehands chalet biedt fiscale voordelen, zowel wanneer u er voor kiest deze te verhuren als wanneer u deze voor uzelf gebruikt. Continental Rekreatie biedt goed onderhouden en comfortabele chalets op natuurrijke vakantieparken in Nederland aan. Wij beschikken over geruime ervaring in de recreatiebranche; en begeleiden u graag bij de koop van een tweedehands chalet op een mooi vakantiepark in Nederland. Ons aanbod bestaat uit tweedehands chalets geschikt voor maximaal 6 personen op diverse vakantieparken, waaronder alle parken van TopParken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, het beschikbare aanbod of heeft u specifieke wensen en eisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met een advies op maat.

Informatiedagen en HouseVision (RTL4) ⤵

Uitgelichte tweedehands chalets

De voordelen van het kopen van een tweedehands chalet

Het kopen van een chalet is om meerdere redenen interessant. U beschikt zo het hele jaar door over een unieke vakantiebestemming waar u op ieder moment terecht kunt, en kunt deze ook verhuren wanneer u dat wil. Een vakantie chalet kopen voor flexibel eigen gebruik levert oneindig veel vakantieplezier op! Neemt u een kijkje bij ons aanbod chalet occasions die te koop staan in Nederland. Er zijn tweedehands vakantiewoningen in verschillende types, groottes, uitvoeringen en prijsklassen. De ligging van de chalets op een vakantiepark biedt u vele voordelen. U kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van alle parkfaciliteiten, zoals het binnenzwembad of buitenzwembad, horeca en een speeltuin of animatie voor de (klein)kinderen. 

Een aantal voordelen op een rijtje ⤵

 • Op elk gewenst moment op vakantie in eigen land
 • Diverse fiscale voordelen
 • Mogelijkheden om eigenaar te worden van de grond
 • Interessant alternatief voor banksparen
 • Onbeperkt gebruik van alle parkfaciliteiten

Waarom een chalet kopen bij Continental Rekreatie?

  Unieke locaties in Nederland
  Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij informeren u graag persoonlijk over het kopen van een tweedehands vakantiewoning. Maak een afspraak op het door u gewenste park en stel al uw vragen aan onze adviseurs. Op deze manier kunt u gelijk het park, de omgeving en de chalets bekijken terwijl wij uw vragen over bijvoorbeeld belastingvoordeel, verhuurrendement en onderhoud beantwoorden.

Bekijk onze tweedehands chalets ⤵