Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
tweedehands chalet met eigen grond

Chalet kopen met eigen grond

  • Goed onderhouden tweedehands chalets
  • Op natuurrijke vakantieparken in Nederland
  • Onbeperkt gebruik van de faciliteiten

Tweedehands chalet te koop met staanplaats

Bij Contintental Rekreatie verkopen wij een breed assortiment aan tweedehands chalets op eigen grond of huurgrond. De tweedehands chalets bevinden zich op vakantieparken op unieke locaties in Nederland, waaronder op de parken van onze partner TopParken. Een tweedehands chalet kun u gebruiken als vakantiebestemming voor uzelf en uw familie en vrienden of u kunt ervoor kiezen deze te verhuren en huurinkomsten te ontvangen.

De voordelen van een tweedehands chalet met eigen grond

Het kopen van een tweedehands chalet met eigen grond is een aantrekkelijke investering. De chalets zijn goed onderhouden en dankzij uw eigen inrichting zal dit altijd voelen als thuiskomen op vakantie. Het grootste voordeel van een chalet op eigen grond is dat, mocht het vakantiepark waar het chalet staat verkocht worden, u altijd eigenaar blijft over uw eigen chalet en de grond. De chalets staan op natuurrijke vakantieparken door heel Nederland. Het voordeel hiervan is dat u als eigenaar, en uw gasten, onbeperkt gebruik kunnen maken van de aanwezige faciliteiten zoals een zwembad en sportvelden.

De voordelen op een rijtje:

  • Interessant alternatief voor banksparen
  • Diverse fiscale voordelen
  • U blijft altijd eigenaar van uw eigen chalet en de grond
  • Op elk gewenst moment op vakantie in eigen land

U kunt onze chalets kopen op diverse plekken in Nederland ⤵

Neem contact op voor de mogelijkheden

Of u nu geïnteresseerd bent om een chalet met eigen grond te kopen voor verhuur of als vakantiehuis voor uzelf, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke afspraak op een park naar keuze. Op deze manier kunt u zowel al uw vragen stellen als de chalets, het park en de omgeving verkennen.

Bekijk alle chalets ⤵