Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Tweede huis kopen

Tweede huis kopen Nederland

  • Tweedehands chalets
  • Zeer geschikt als tweede woning
  • Op vakantieparken verspreid door Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

Een gebruikt, tweede huis kopen in Nederland als vakantieverblijf? Een slimme beslissing die u gedurende het hele jaar vakantieplezier oplevert. Wanneer u écht even toe bent aan een weekendje weg, staat uw tweede huis altijd voor u klaar. Vier vakantie op de momenten wanneer u het wilt in een tweedehands vakantiewoning. Continental Rekreatie heeft al vele jaren ervaring in de recreatiebranche; wij begeleiden u graag bij het kopen van uw tweede huis. In ons aanbod tweedehands vakantiehuizen, verspreid over diverse vakantieparken in heel Nederland waaronder alle TopParken, zit vast en zeker het vakantiehuis van uw dromen.

Waar kunt u uw tweede huis kopen?

 

Tweede huis kopen op een vakantiepark

Een groot pluspunt van de vakantiehuizen in ons aanbod is de ligging op een vakantiepark. De uitgebreide faciliteiten op veel van de parken in ons bestand, zoals een buitenzwembad, binnenzwembad, horeca en animatie, zorgen voor meerwaarde voor uw tweede woning. Een tweede huis kopen voor eigen gebruik op een vakantiepark in Nederland wordt daarmee wel erg aantrekkelijk. In ons aanbod tweedehands vakantiehuizen op vakantieparken vindt u namelijk veel verschillende types, groottes, uitvoeringen en prijsklassen met een passende vakantiewoning voor elk budget.

U vindt het aanbod tweedehands vakantiewoningen van Continental Rekreatie op toplocaties verspreid over heel Nederland. Zo kunt u een tweede huis kopen op een park op de Veluwe in Gelderland of juist in de Gelderse Achterhoek; een échte aanrader voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Koopt u liever een tweede woning in het zuiden van Nederland? Continental Rekreatie heeft ook vakantiehuizen op een vakantiepark in Zuid-Limburg te koop staan! Een tweede woning kopen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant behoort ook tot de mogelijkheden. Geniet het hele jaar door van een unieke vakantiebestemming.

Uw tweede huis op een vakantiepark in Nederland?

Waarom een tweede huis kopen bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op unieke locaties in Nederland
  • Onbeperkt gebruik maken van parkfaciliteiten
  • Keuze uit koop- of huurgrond
  • Zeer goed onderhouden chalets
  • Persoonlijke service

Meer informatie over een tweede huis kopen in Nederland?
Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon.