• Tweedehands chalets
  • Zeer geschikt als tweede woning
  • Op vakantieparken verspreid door Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

Een tweede huis kopen in Nederland als vakantieverblijf? Een slimme beslissing die u gedurende het hele jaar vakantieplezier oplevert. Wanneer u écht even toe bent aan een weekendje weg, staat uw tweede huis altijd voor u klaar. Vier vakantie op de momenten wanneer u het wilt. Contintental Rekreatie heeft al vele jaren ervaring in de recreatiebranche; wij begeleiden u graag bij het kopen van uw tweede huis. In ons aanbod tweedehands vakantiehuizen, verspreid over diverse vakantieparken in heel Nederland waaronder alle TopParken, zit vast en zeker het vakantiehuis van uw dromen. 

Waar kunt u uw tweede huis kopen?

Vind uw tweede woning
 

Tweede huis kopen op een vakantiepark

Een groot pluspunt van de vakantiehuizen in ons aanbod is de ligging op een vakantiepark. De uitgebreide faciliteiten op veel van de parken in ons bestand, zoals een buitenzwembad, binnenzwembad, horeca en animatie, zorgen voor meerwaarde voor uw tweede woning. Een tweede huis kopen voor eigen gebruik op een vakantiepark in Nederland wordt daarmee wel erg aantrekkelijk. In ons aanbod vakantiehuizen op vakantieparken vindt u namelijk veel verschillende types, groottes, uitvoeringen en prijsklassen met een passende vakantiewoning voor elk budget. 

U vindt het aanbod tweedehands vakantiewoningen van Continental Rekreatie op toplocaties verspreid over heel Nederland. Zo kunt u een tweede huis kopen op een park op de Veluwe in Gelderland of juist in de Gelderse Achterhoek; een échte aanrader voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Koopt u liever een tweede woning in het zuiden van Nederland? Continental Rekreatie heeft ook vakantiehuizen op een vakantiepark in Zuid-Limburg te koop staan! Een tweede woning kopen in Zuid-Holland behoort ook tot de mogelijkheden. Geniet het hele jaar door van een unieke vakantiebestemming.

Uw tweede huis op een vakantiepark in Nederland?

Waarom een tweede huis kopen bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op unieke locaties in Nederland
  • Onbeperkt gebruik maken van parkfaciliteiten

Meer informatie over een tweede huis kopen in Nederland?
Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon.

Neem contact met ons op