• Tweedehands vakantiehuizen
  • Gelegen op vakantieparken
  • In drie provincies in Nederland

Vakantiehuis kopen in Nederland

Een spontaan weekendje weg of juist een lange ontspannen vakantie vieren in uw tweede huis op een mooie locatie. Een vakantiehuis kopen in Nederland geeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment in het jaar er lekker op uit te gaan. Continental Rekreatie biedt vakantiehuizen te koop aan op diverse vakantieparken op de mooiste locaties in Nederland, waaronder de parken van TopParken. Wanneer u een vakantiehuis in Nederland koopt op één van deze vakantieparken, kunt u op ieder moment genieten van een vakantie in eigen land. Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark biedt vele voordelen. U kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van de vele parkfaciliteiten, zoals een binnenzwembad of buitenzwembad, horeca en een speeltuin of animatie voor de (klein)kinderen. Dat maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. Een vakantiehuis kopen in Nederland betekent het hele jaar door genieten van vakantie!

U vindt onze vakantiehuizen in:

Bekijk direct het aanbod

Een nieuw vakantiehuis kopen in Nederland?

Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partner TopParken. Continental Rekreatie en TopParken zijn al meer dan 40 jaar partners met betrekking tot verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken in Nederland. Op de, op dit moment, 20 vakantieparken van TopParken zijn nieuwe vakantiehuizen te koop voor eigen gebruik maar welke ook deels of volledig verhuurd kunnen worden. Zo profiteert u niet alleen van vakantie wanneer u daar aan toe bent maar ook van een interessant netto rendement.

 
Bekijk het aanbod van TopParken
 

✔️ Wanneer u een nieuw vakantiehuis koopt bij TopParken heeft u de keuze om deze uit te breiden met allerlei extra's zoals een sauna, zonnepanelen of een aanlegsteiger bij onze recreatiewoningen aan het water.

 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark

Bent u op zoek naar een vakantiehuis dat te koop staat op een vakantiepark? Dan vindt u bij Continental Rekreatie een mooi aanbod tweedehands vakantiehuizen voor eigen gebruik. Wilt u een vakantiehuis kopen op de Veluwe, in de heuvels van Limburg, in de natuur van de Achterhoek of juist in Zuid-Holland? U heeft een ruime keuze uit comfortabele vakantiehuizen in verschillende types, uitvoeringen en prijsklassen. De vakantiehuizen die te koop staan bij Continental Rekreatie liggen stuk voor stuk op een vakantiepark, wat betekent dat u tijdens uw verblijf in uw eigen vakantiehuis onbeperkt gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten. De zwembaden, horecagelegenheden, sportvelden en speeltuinen maken uw vakantie extra leuk! Bovendien vindt u de vakantieparken waar u een vakantiehuis in Nederland kunt kopen op unieke locaties in het land; de omgeving is absoluut het ontdekken waard.

Een sfeerimpressie van de parken

Waarom een vakantiehuis kopen bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op unieke locaties in Nederland
  • Onbeperkt gebruik maken van parkfaciliteiten

Meer informatie over een vakantiehuis kopen in Nederland?
Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon.

Neem contact op