Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Vakantiewoning kopen Nederland

Vakantiewoning kopen Nederland

  • Tweedehands vakantiewoningen
  • Op vakantieparken verspreid door Nederland
  • Onbeperkt gebruik van parkfaciliteiten

Vakantiewoning kopen in Nederland

Wilt u een tweedehands vakantiewoning kopen in Nederland? Misschien als tweede woning waar u uw vakanties of weekendjes weg kunt doorbrengen met vrienden of familie? Continental Rekreatie heeft een groot aanbod vakantiewoningen die te koop zijn in Nederland, verspreid over prachtige vakantieparken door heel Nederland. In het bos, op het platteland, dicht bij een grote stad of aan het water; u kunt een gebruikte vakantiewoning kopen in Nederland die precies bij uw wensen past! Een tweedehands vakantiewoning kopen voor eigen gebruik? Bij Continental Rekreatie is het mogelijk! Een groot voordeel is dat de vakantiewoningen op een vakantiepark liggen. U kunt daardoor onbeperkt gebruik maken van de parkvoorzieningen.

U kunt een vakantiewoning kopen in:

 

Vakantiewoningen te koop op een vakantiepark

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning occasion die te koop staat op een vakantiepark, dan bent u bij Continental Rekreatie aan het juiste adres. In ons aanbod vakantiewoningen op vakantieparken vindt u namelijk veel verschillende types, groottes, uitvoeringen en prijsklassen. Uw ideale tweedehands vakantiewoning zit er vast en zeker tussen! Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe, in Zuid-Limburg of juist in Zuid-Holland? Binnen een paar klikken vindt u de te koop staande vakantiehuizen op de vakantieparken in deze en andere provincies. 

Het grote voordeel van een vakantiewoning kopen op een vakantiepark? De verschillende parkfaciliteiten die het vakantiegevoel extra versterken. Zo beleeft u een complete en onbezorgde vakantie. Een binnenzwembad of buitenzwembad, horeca, sport en spel én animatie voor de kinderen; op de vakantieparken vindt u het allemaal. Continental Rekreatie werkt samen met diverse vakantieparken door heel Nederland, gelegen op de mooiste locaties in de natuur, in de bossen of aan natuurwater.

Een sfeerimpressie van de woningen en parken

Waarom een vakantiewoning kopen bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op unieke locaties in Nederland
  • Onbeperkt gebruik maken van parkfaciliteiten
  • Keuze uit koop- of huurgrond
  • Zeer goed onderhouden chalets
  • Persoonlijke service

Meer informatie over een vakantiehuis kopen in Nederland?
Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon.