Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
 Chalet kopen en verhuren

Chalet kopen en verhuren

 • Goed onderhouden tweedehands chalets
 • Verhuur door professionele verhuurorganisatie
 • Zorgeloos investeren

Chalet kopen voor de verhuur

Wanneer u erover denkt om een chalet te kopen voor de verhuur, dan raden wij u aan het uitgebreide aanbod aan tweedehands chalets bij Continental Rekreatie te bekijken. Onze tweedehands chalets bevinden zich allemaal op natuurrijke vakantieparken door heel Nederland, waaronder de vakantieparken van TopParken. De verhuur van een chalet levert u een interessant netto rendement op. U bepaalt bovendien zelf wanneer u deze wilt verhuren. En het verhuurproces? Daar hoeft u zich dankzij onze jarenlange ervaring niet druk over te maken. De professionele verhuurorganisatie van TopParken ontzorgt u helemaal. Persoonlijke service en zorgeloos investeren noemen we dat! 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, het beschikbare aanbod of heeft u specifieke wensen en eisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met een advies op maat.

 

Onze werkwijze

Wanneer u heeft besloten om een chalet te kopen bij Continental Rekreatie en deze vervolgens te verhuren, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verhuurproces. Allereerst gaan we samen met u op zoek naar een geschikt tweedehands chalet. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop van vakantiewoningen helpen wij u vervolgens met al onze kennis en kunde om het proces van de verhuur van uw chalet op professionele wijze te verzorgen. Wij nemen alles bij u uit handen; van het boekingsproces tot aan de schoonmaak én alles daar tussenin! U kunt vervolgens genieten van een interessant netto rendement. Elk kwartaal ontvangt u een percentage van de verhuuropbrengsten van uw chalet. 

 
 

Verhuurorganisatie TopParken

Een echte specialist op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen, zo kunnen we TopParken wel noemen. TopParken heeft jarenlange ervaring als vakantie makelaar in de recreatiebranche. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat u goed zit bij TopParken wanneer u een chalet wilt kopen en verhuren. Onze verhuurorganisatie werkt samen met partners als Booking.com en BungalowSpecials. Zo zorgt de verhuurorganisatie voor een zo hoog mogelijke bezetting op de vakantieparken. Dit zorgt ervoor dat het u een aantrekkelijk rendement oplevert. Het doel van de verhuurorganisatie is het behalen van het beste rendement voor u als eigenaar en het verzorgen van een fantastische vakantie met waardevolle herinneringen voor de gasten.  

Wat maakt de verhuurorganisatie zo sterk?

  Betrokken bij het gehele traject

  De verhuurorganisatie ontfermt zich over de verhuur en het behalen van een zo hoog mogelijke bezetting. Het gehele traject wordt in eigen beheer gehouden en daarmee blijft de verhuurorganisatie zeer betrokken.

  Deskundige partner

  TopParken heeft jarenlange ervaring op het gebied van de verhuur van vakantiewoningen op diverse locaties in Nederland. De verhuurorganisatie bestaat uit een groot team die één gezamenlijk doel hebben. 

  Alles voor u geregeld

  Wanneer de datum is vastgesteld dat uw woning in de verhuur gaat, gaat de verhuurorganisatie direct voor u aan de slag. Er wordt gezorgd voor de marketing en alles van de boeking tot en met de schoonmaak en daar tussenin.