Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Vakantiehuis kopen Achterhoek

Chalet kopen in de Achterhoek

 • Tweedehands chalets in de Achterhoek
 • Op een luxe vakantiepark in Lichtenvoorde
 • Onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen

Tweedehands chalet kopen in de Achterhoek

Bent u ook een liefhebber van de Achterhoek? Het uitgestrekt coulisselandschap, geweldige fietsroutes en vele middeleeuwse stadjes om van te genieten. Het is kortom een plek waar altijd wel wat te ontdekken en te beleven valt. Lijkt het u wel wat om een tweedehands chalet te kopen in de Achterhoek? U beschikt dan over uw eigen plekje in deze mooie streek. Beleef het échte vakantiegevoel op de momenten dat het u uitkomt! Een chalet kopen in de Achterhoek, óp een vakantiepark, heeft vele voordelen, zoals de fijne parkvoorzieningen en een centrale locatie in Gelderland. Bij Continental Rekreatie is het allemaal mogelijk!

Ons huidige aanbod tweedehands chalets in de Achterhoek: 

Chalet te koop op een vakantiepark in de Achterhoek

Stelt u het eens voor: u gaat een chalet kopen op een vakantiepark in de Achterhoek. Dan kunt u bij ons onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van het vakantiepark: een zwembad, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. En wilt u graag de natuur in of de streek verder ontdekken? Dan kunt u dat uitstekend doen vanaf de centrale en unieke locatie van het vakantiepark. U merkt het al, een chalet kopen op een vakantiepark in de Achterhoek kent zo zijn voordelen!

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en de Achterhoek

Het mooiste vakantiepark van de Achterhoek: Résidence Lichtenvoorde

Klinkt een tweedehands chalet kopen op een vakantiepark in Achterhoek u als muziek in de oren? Dan zal vakantiepark Résidence Lichtenvoorde u nog gelukkiger maken. Dit vakantiepark in Lichtenvoorde heeft namelijk een ideale locatie: vlak bij de Duitse grens, tussen landerijen en prachtig gelegen in de natuur. Dit vakantiepark ligt letterlijk in het mooiste stukje van Gelderland. Er zijn chalets in allerlei soorten en maten: van groot tot klein en van centraal gelegen tot vlak bij de natuur. Naast de goed onderhouden chalets en de prachtige locatie heeft het park ook vele faciliteiten waar u volop van kunt genieten, zoals:

  Een binnenzwembad
  Een bowlingbaan
  Een restaurant
  Een visvijver
  Een fitnessruimte
  Meerdere speeltuinen
 

Wilt u een chalet kopen in de Achterhoek? Leer dan zeker vakantiepark Résidence Lichtenvoorde kennen. Kom een keer langs en maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo kunt u in één keer het vakantiepark, de woningen en de omgeving ontdekken.

 
 

Waarom een chalet kopen bij Continental Rekreatie?

Bent u overtuigd om een chalet te kopen in de Achterhoek? Continental Rekreatie is de organisatie die u helpt. Onze professionele organisatie heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche. Dit ziet u terug in de persoonlijke service die wij bieden. Bij Continental Rekreatie kunt u kiezen of u een woning wilt met koop- of huurgrond. Daarnaast mag u er bij ons vanuit gaan dat uw chalet goed onderhouden is. Wist u dat u er ook voor kunt kiezen om de woning (deels) te verhuren? Het voordeel hiervan is dat u een interessant rendement ontvangt! Wilt u meer informatie over onze organisatie en de mogelijkheden om een chalet te kopen? Neem vraag dan informatie aan!

Continental Rekreatie in het kort:

 • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
 • Chalets op unieke locaties
 • Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten
 • Keuze uit koop- of huurgrond
 • Zeer goed onderhouden chalets
 • Persoonlijke service
 

Wilt u liever een nieuw chalet kopen in de Achterhoek?

Kijk dan eens naar het aanbod van onze partner TopParken. TopParken biedt op Résidence Lichtenvoorde ook nieuwe vakantiewoningen!