• Uw eigen vakantiehuis in de Achterhoek
  • Op een vakantiepark in Lichtenvoorde
  • Onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen

Vakantiehuis kopen in de Achterhoek

Bent u ook een liefhebber van de Achterhoek? Prachtige bossen, een uitgestrekt coulisselandschap, geweldige fietsroutes, middeleeuwse stadjes en vele riviertjes om van te genieten. Het is kortom een plek waar altijd wel wat te ontdekken en te beleven valt. Lijkt het u wel wat om een tweedehands recreatiewoning te kopen in de Achterhoek? U beschikt dan over uw eigen plekje in deze mooie streek, waar u in uw vrije tijd met de familie of met vrienden heen kunt gaan. Beleef het échte vakantiegevoel op de momenten dat het u uitkomt! Een vakantiehuis kopen in de Achterhoek, óp een vakantiepark, heeft vele voordelen, zoals de fijne parkvoorzieningen en een centrale locatie in Gelderland. Bij Continental Rekreatie is het allemaal mogelijk!

Bekijk het tweedehands aanbod
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in de Achterhoek

Stelt u het eens voor: u gaat een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in de Achterhoek. Dan kunt u bij ons onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van het vakantiepark: een zwembad, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. En wilt u graag de natuur in of de streek verder ontdekken? Dan kunt u dat uitstekend doen vanaf de centrale en unieke locatie van het vakantiepark. U merkt het al, een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in de Achterhoek kent zo zijn voordelen! 

Een vakantiehuis op het mooiste vakantiepark van de Achterhoek: Résidence Lichtenvoorde

Klinkt een tweedehands vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Achterhoek u als muziek in de oren? Dan zal vakantiepark Résidence Lichtenvoorde u nog gelukkiger maken. Dit vakantiepark in Lichtenvoorde heeft namelijk een ideale locatie: vlak bij de Duitse grens, tussen landerijen en prachtig gelegen in de natuur. Dit vakantiepark ligt letterlijk in het mooiste stukje van Gelderland. Maar ook op het park zelf kunt u volop genieten van de vele faciliteiten, zoals het binnenzwembad, de bowlingbaan, het restaurant, de visvijvers, de fitnessruimte en de speeltuinen. Er zijn vakantiehuizen in allerlei soorten en maten: van groot tot klein en van centraal gelegen tot vlak bij de natuur. 

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en de Achterhoek

Waarom een vakantiehuis kopen in de Achterhoek bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op een unieke locatie in de Achterhoek
  • Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten
  • Keuze uit koop- of huurgrond
  • Zeer goed onderhouden chalets
  • Persoonlijke service

Ontdek al het moois van de Achterhoek
Wilt u een vakantiewoning kopen in de Achterhoek? Leer dan zeker vakantiepark Résidence Lichtenvoorde kennen. Kom een keer langs en maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. Zo kunt u in één keer het vakantiepark, de woningen en de omgeving ontdekken.

Neem contact op