Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Nieuw chalet kopen

Nieuw chalet kopen

  • Groot aanbod chalets
  • Voor eigen gebruik, verhuur of beide
  • Diverse locaties in Nederland
  • Exclusief TopParken partner

Nieuw chalet kopen in Nederland

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuw chalet? Een tweede huis direct aan het water, midden in de bossen of op de Veluwe om lekker tot rust te komen? Wij geven u groot gelijk! Het kopen van een nieuw chalet is de afgelopen jaren zeer interessant gebleken. Het biedt u namelijk de mogelijkheid om vakantie te vieren wanneer u wilt én het levert een interessant netto rendement op wanneer u besluit te verhuren. TopParken Verkoop is onze exclusieve partner op het gebied van nieuwe chalets. Het voordeel van het kopen van een nieuw chalet bij TopParken is dat u flexibel bent in de keuze van het gebruik van de woning: voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, het beschikbare aanbod of heeft u specifieke wensen en eisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met een advies op maat.

 
 

Wat zijn de voordelen van een nieuw chalet kopen?

Bij een chalet voor eigen gebruik kunt u op elk gewenst moment vakantie vieren in eigen land. Besluit u het chalet te verhuren? Dan profiteert u van diverse financiële voordelen, zoals een gegarandeerd netto rendement. Wanneer u kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, geniet u van de voordelen van beide combinaties!

Een aantal voordelen op een rijtje ⤵

✔ Op elk gewenst moment op vakantie in eigen land. Daarbij komt dat de chalets gelegen zijn op unieke locaties in de natuur. Door uw chalet naar eigen wens in te richten, maakt u er écht een tweede thuis van. 

✔ Diverse fiscale voordelen, zoals dat bij de verhuur van de woning (een deel van) de betaalde BTW teruggevorderd kan worden.

✔ Interessant alternatief voor banksparen. Tegenwoordig levert sparen bij de bank weinig tot niets op. 

✔ Mogelijkheden om eigenaar te worden van de grond. De grond blijft dan 100% in uw eigendom.

✔ Het is een interessant alternatief voor banksparen, sparen bij banken levert momenteel weinig op. De aankoop van een nieuw chalet voor verhuur kan daarom een interessant alternatief zijn.

✔ Professionele verhuurorganisatie. Door jarenlange ervaring heeft onze verhuurorganisatie alle kennis en kunde om het verhuurproces professioneel te verzorgen. De (gedeeltelijke) verhuur wordt volledig uit handen genomen; van het boekingsproces tot de schoonmaak en alles daar tussenin.

 

Exclusieve partner: TopParken

Continental Rekreatie en TopParken zijn al meer dan 40 jaar exclusieve partners met betrekking tot de verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken in Nederland. TopParken heeft een jarenlange ervaring hiermee en beschikt over een groot aanbod nieuwe chalets op diverse vakantieparken in Nederland, op gewilde locaties. Het grote voordeel hiervan is dat de verhuurmogelijkheden uitstekend zijn. Bij TopParken bent u flexibel in het gebruik van de woning. Continental Rekreatie en TopParken gaan graag het traject met u aan. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.