Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Vakantiehuis kopen Utrecht

Chalet kopen in Utrecht

 • Tweedehands chalets in Utrecht
 • Unieke ligging in de natuur
 • Van uitgestrekte bossen tot gezellige winkelsteden

Een tweedehands chalet kopen in Utrecht

Uw eigen plekje in de natuur, in het midden van het land, vlak bij de stad Utrecht. Dat klinkt goed, toch? Met het mooie aanbod tweedehands chalets van Continental Rekreatie is dit mogelijk. Zo kunt u bij ons een chalet kopen waar u heerlijk tot rust komt én geniet van al het moois dat zowel de provincie als de stad Utrecht te bieden heeft. Stel het u eens voor: een heerlijke recreatiewoning om in de weekenden of de vakanties even bij te komen van uw drukke leven. Wanneer u een tweedehands chalet koopt in Utrecht, komen al deze dromen uit.

 

Chalet kopen op een vakantiepark in Utrecht

De provincie Utrecht mag dan wel de kleinste provincie van Nederland zijn, maar heeft ontzettend veel te bieden. Daarom is Utrecht dé perfecte plek om een chalet te kopen. Van uitgestrekte bossen tot gezellige winkelsteden. En wist u dat de stad Utrecht één van de oudste steden van Nederland is? Herenpanden in allerlei kleuren, sfeervolle grachten, gezellige straatjes met kleine boetiekjes, er is heel wat te ontdekken! De chalets in Utrecht van Continental Rekreatie vindt u op vakantiepark Résidence Westenburg, gelegen in Benschop. Door de prachtige ligging ervan ervaart u de rust van de natuur, maar ook de gezelligheid van de stad. Het park ligt namelijk op slechts 25 minuten van de stad Utrecht én nabij de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en het heerlijke water van de Maarsseveense Plassen.

  De Utrechtse Heuvelrug

  Een echte oase van rust, dat vindt u bij de Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoud gebied die prachtige wandel- en fietsroutes kent.

  Gezellige steden

  Dankzij de centrale ligging liggen sfeervolle steden vlakbij. Bezoek bijvoorbeeld Utrecht, Amersfoort, Bunschoten of Wijk bij Duurstede.

  Dagje uit

  Utrecht bruist van activiteiten. Kies voor een dagje shoppen, bezoek musea of vaar op de Utrechtse grachten.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Utrecht

Wat Continental Rekreatie u te bieden heeft

Continental Rekreatie is een betrouwbare organisatie met jarenlange ervaring in de recreatiebranche en biedt persoonlijke service zodat u zorgeloos kunt investeren in een tweedehands chalet in Utrecht. Daarbij komt dat u direct gebruik kunt maken van de woning en de faciliteiten van het park. Zo kunt u meteen genieten van de centrale en unieke locatie in Utrecht en niet te vergeten van uw tuin die elk chalet heeft. U heeft de mogelijkheid om uw eigen chalet beschikbaar te stellen voor eigen gebruik of voor de verhuur. In dat laatste geval ontvangt u een interessant rendement. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet in Utrecht? Breng dan zeker een bezoekje aan het Résidence Westenburg. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt en ontdek het vakantiepark, de chalets en de Utrechtse regio in één klap.

 

Liever een nieuw chalet kopen in Utrecht?

TopParken is onze exclusieve partner op het gebied van de verkoop van nieuwe chalets. TopParken beschikt over 2 vakantieparken met aanbod in Utrecht!