• Uw eigen vakantiehuis in Utrecht
  • Op een vakantiepark bij Benschop
  • Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten

Vakantiehuis kopen in Utrecht

Wilt u een vakantiehuis kopen in Utrecht? Uw eigen plekje in de natuur, in het midden van het land, vlak bij de stad Utrecht. Klinkt dat goed? Met het mooie aanbod tweedehands chalets van Continental Rekreatie is dit mogelijk. Zo kunt u bij ons een vakantiewoning kopen waar u heerlijk tot rust kunt komen én kunt genieten van al het moois dat zowel de provincie als de stad Utrecht te bieden hebben. Stel het u eens voor: een heerlijke recreatiewoning om in de weekenden of de vakanties even bij te komen van uw drukke leven. Wanneer u een tweedehands recreatiewoning koopt in Utrecht, komen al deze dromen uit. De vakantiewoningen van Continental Rekreatie liggen op het vakantiepark Résidence Westenburg. Een vakantiehuis op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. Zo kunt u onbeperkt gebruik maken van alle parkvoorzieningen.

Bekijk tweedehands chalets
 

Vakantiehuizen te koop op een vakantiepark in Utrecht

Een tweedehands chalet kopen op Résidence Westenburg, wat houdt dat in? Dit park ligt in Benschop, bij Maarssen, op slechts 25 minuten van Utrecht (stad). Het park ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale plek om tot rust te komen. Utrecht is de kleinste provincie van Nederland, maar het heeft ontzettend veel te bieden én alles is daardoor altijd in de buurt. Zo kunt u hier vanuit de centrale en unieke locatie van uw vakantiewoning de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug of het heerlijke water van de Maarsseveense Plassen bezoeken. En heeft u zin in wat cultuur? Dan kunt u lekker eten, winkelen of rondstruinen in de stad Utrecht.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en Utrecht

Waarom een tweedehands chalet kopen in Utrecht?

Een tweedehands chalet kopen bij Continental Rekreatie kent meerdere voordelen. U kunt direct gebruik maken van de woning en de faciliteiten van het park. Zo kunt u meteen genieten van de centrale en unieke locatie in Utrecht en niet te vergeten, van uw tuin, die elke vakantiewoning heeft. Alle voordelen van een vakantiehuis kopen bij Continental Rekreatie op een rijtje: 

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op een unieke locatie in Utrecht
  • Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten

Ontdek ons aanbod in Utrecht
Lijkt u het wel wat om een vakantiehuis te kopen in Utrecht? Breng dan zeker een bezoekje aan het vakantiepark Westenburg. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt en ontdek het vakantiepark, de vakantiewoningen én de Utrechtse regio in één klap.

Neem contact op