• Vakantiehuis kopen in Nederland
  • Op 20 verschillende locaties
  • Ruim 40 jaar ervaring in de recreatiebranche

Vakantiehuis kopen bij TopParken Verkoop

Bij TopParken kunt u niet alleen een fijne vakantie vieren, maar ook uw droom van een eigen vakantiehuis verwezenlijken. Met een ruim aanbod op 20 vakantieparken in Nederland heeft u grote kans uw droomhuis te vinden. Ligt deze op de Veluwe? Of juist aan de kust? In het aanbod van TopParken Verkoop vindt u vakantiehuizen op deze, en meer gewilde locaties. Het grote voordeel hiervan is dat de verhuurmogelijkheden uitstekend zijn, als u besluit om de woning te verhuren. Want bij TopParken bent u flexibel in het gebruik van de woning; voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide.

De voordelen van TopParken Verkoop:

✔️ Ruim 40 jaar ervaring in de verhuur en verkoop van vakantiehuizen
✔️ Groot aanbod op 20 vakantieparken in Nederland
✔️ Kopen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide

Hoe wilt u een vakantiehuis gebruiken?

Voordat u een vakantiehuis koopt is het goed om na te denken welk doel u hiermee voor ogen heeft. Het fijne van TopParken Verkoop is dat u dit volledig zelf beslist. U bent dus niet verplicht om de woning te verhuren, maar dit behoort wel tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u bij TopParken zorgeloos investeren dankzij de eigen professionele verhuurorganisatie. Deze verzorgt, indien u hiervoor kiest, de volledige verhuur van uw vakantiehuis. Hieronder leest u alle mogelijkheden:

Eigen gebruik - U gebruikt de woning alleen voor eigen gebruik, en beschouwt deze als uw tweede huis. Permanente bewoning is niet toegestaan op de vakantieparken van TopParken.
Voor verhuur - In tegenstelling tot bovenstaande optie kunt u hierbij zelf geen gebruik maken van de woning. U stelt deze volledig beschikbaar voor de verhuur en ontvangt een aantrekkelijk netto rendement per jaar.
Combinatie van eigen gebruik & verhuur - De gulden middenweg, u bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur.

Welke provincie heeft uw voorkeur voor het kopen van een vakantiehuis?

Type vakantiewoningen bij TopParken

TopParken heeft veel verschillende type vakantiewoningen te koop. Deze verschillen onder andere in afmeting, uitvoering en prijsklasse (vanaf €100.000,-). Voor gezelschappen van 2 tot aan 10 personen zijn er vakantiewoningen beschikbaar. Tevens zijn er vakantiehuizen te koop met luxe extra's. Hierbij kunt u denken aan een vakantiehuis met wellness, met een eigen aanlegsteiger en eventueel een bootje of een vakantiehuis met privé zwembad. U koopt een vakantiehuis bij TopParken altijd inclusief de kavel en tuinaanleg. 

TopParken is al 40 jaar dé specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en gaat graag met u het traject aan. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen. 

Bezoek de website van TopParken Verkoop