Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
TopParken Verkoop

TopParken Verkoop

 • Vakantiehuis kopen in Nederland
 • Keuze uit diverse natuurrijke locaties
 • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche

Nieuw vakantiehuis kopen bij TopParken Verkoop

Waar Continental Rekreatie uw aanbieder is van tweedehands chalets, is TopParken onze exclusieve partner op het gebied van de aankoop van nieuwe vakantiewoningen. Bij TopParken kunt u uw droom van een eigen vakantiehuis verwezenlijken. Met een ruim aanbod op vakantieparken in Nederland heeft u een grote kans om uw droomhuis te vinden. Ligt deze op de Veluwe? Of juist in Zuid-Limburg? In het aanbod van TopParken Verkoop vindt u vakantiehuizen op deze, en meer gewilde locaties. Bij TopParken bent u flexibel in het gebruik van de woning: voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide.

 

TopParken Verkoop - Exclusieve partner

TopParken is de exclusieve partner van Continental Rekreatie op het gebied van de verkoop van nieuwe vakantiewoningen. Decennialange ervaring en een schat aan kennis heeft TopParken laten groeien tot een specialist in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en vakantiehuizen. Bij TopParken bent u als huiseigenaar onderdeel van de organisatie, van de TopParken familie. Het familiegevoel en het investeren in waardevolle herinneringen zijn de rode draad binnen de organisatie.

De voordelen van TopParken Verkoop:

✔️ Jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van vakantiehuizen
✔️ Groot aanbod nieuwe vakantiewoningen op diverse vakantieparken in Nederland
✔️ Kopen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide
✔️ Een verhuurorganisatie die het volledige verhuurproces ontzorgt

 
Vakantieparken
 

Hoe wilt u een vakantiehuis gebruiken?

Voordat u een vakantiehuis koopt is het goed om na te denken welk doel u hiermee voor ogen heeft. Het fijne van TopParken Verkoop is dat u dit volledig zelf beslist. U bent dus niet verplicht om de woning te verhuren, maar dit behoort wel tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u bij TopParken zorgeloos investeren dankzij de eigen professionele verhuurorganisatie. Deze verzorgt, indien u hiervoor kiest, de volledige of gedeeltelijke verhuur van uw vakantiehuis. 

  Eigen gebruik

  U gebruikt de woning alleen voor eigen gebruik, en beschouwt deze als uw tweede huis. Permanente bewoning is niet toegestaan op de vakantieparken van TopParken.

  Voor verhuur

  Hierbij kunt u zelf geen gebruik maken van de woning. U stelt deze volledig beschikbaar voor de verhuur en ontvangt een aantrekkelijk netto rendement per jaar.

  Combinatie van eigen gebruik & verhuur

  De gulden middenweg, u bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur. Een fijne combinatie van beide dus.

Welke provincie heeft uw voorkeur voor het kopen van een vakantiehuis?

Type vakantiewoningen bij TopParken

TopParken heeft veel verschillende type vakantiewoningen te koop. Deze verschillen onder andere in afmeting, uitvoering en prijsklasse (vanaf €70.000,-). Voor gezelschappen van 2 tot 10 personen zijn er vakantiewoningen beschikbaar. Tevens zijn er vakantiehuizen te koop met luxe extra's. Hierbij kunt u denken aan een vakantiehuis met wellness, met een eigen aanlegsteiger en eventueel een bootje of een vakantiehuis met privé zwembad. U koopt een vakantiehuis bij TopParken altijd inclusief de kavel en tuinaanleg. 

TopParken is al decennia lang dé specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en gaat graag met u het traject aan. Neem gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.