Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Continental Rekreatie
Recreatiewoning kopen Nederland

Recreatiewoning kopen Nederland

  • Tweedehands recreatiewoningen
  • Op prachtig gelegen vakantieparken
  • Verspreid over drie provincies in Nederland

Recreatiewoning kopen in Nederland

Zou u graag een tweede huis willen bezitten op een mooie plek in Nederland? Dan is een tweedehands recreatiewoning kopen in Nederland écht wat voor u. Zo kunt u gedurende het hele jaar volop vakantieplezier beleven! Continental Rekreatie is uw betrouwbare partner bij de aankoop van een gebruikte recreatiewoning in Nederland. Wij werken samen met diverse vakantieparken waar tweedehands recreatiewoningen te koop staan, waaronder alle TopParken in Nederland. In ons grote aanbod comfortabele recreatiewoningen op de vakantieparken in Nederland vindt u vast en zeker de woning van uw dromen. De recreatiewoningen die te koop staan verschillen in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Voor ieder en elk budget wat wils. Een occasion voor eigen gebruik is ideaal als u er spontaan eens op uit wilt met familie of vrienden. Vakantie vieren wanneer u het wilt.

Onze recreatiewoningen staan te koop in:

 

Recreatiewoningen te koop op een vakantiepark

Zoekt u een recreatiewoning die te koop staat op een vakantiepark? Dan bent u bij Continental Rekreatie op de juiste plek! Bij ons heeft u een ruime keuze uit tweedehands recreatiewoningen op mooie vakantieparken verspreid over heel Nederland. Zo kunt u een recreatiewoning kopen op de Veluwe in Gelderland of juist in de heuvels van Limburg. Neem ook zeker eens een kijkje bij de recreatiewoningen die te koop staan in Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant.

Het feit dat de recreatiewoningen zich bevinden op vakantieparken brengt ook voordelen met zich mee. Het grote voordeel is de aanwezigheid van de vele parkvoorzieningen. De meeste parken beschikken over een binnenzwembad of buitenzwembad. Met speeltuinen, sportvelden en animatie voor de kinderen is er voor alle leeftijden wel iets te beleven. Bovendien beschikken de parken over diverse horecagelegenheden; zelf koken hoeft dus niet! Dat bezorgt u het échte vakantiegevoel in uw eigen recreatiewoning op een unieke locatie in Nederland. 

Een sfeerimpressie van de parken

Waarom een recreatiewoning kopen bij Continental Rekreatie?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • Vakantiehuizen op unieke locaties in Nederland
  • Onbeperkt gebruik maken van parkfaciliteiten
  • Keuze uit koop- of huurgrond
  • Zeer goed onderhouden chalets
  • Persoonlijke service

Meer informatie over het kopen van een recreatiewoning in Nederland?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.