1. Tweedehands chalets op de Veluwe
  2. Gelegen op vakantieparken
  3. Onbeperkt gebruik van parkfaciliteiten

Vakantiehuis kopen op de Veluwe

Wilt u een vakantiehuis kopen op de Veluwe? Dat is een uitstekend idee. Stelt u het eens voor; heerlijke weekendjes weg met uw familie, in de natuur, in uw eigen huisje. Of heerlijk van de zomer genieten met een grote groep vrienden in uw eigen ruime recreatiewoning. De Veluwe is hier natuurlijk de ideale plek voor. Het wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd; prachtige bossen, mooie waterlandschappen, uitgestrekte velden en eindeloos stuifzand. Het is kortom de perfecte plek voor een vakantiewoning. Lijkt u dat wel wat? Continental Rekreatie heeft een mooi aanbod vakantiewoningen die u kunt kopen op een vakantiepark op de Veluwe; van groot tot klein, van afgelegen tot vlak bij een stad, van aan het water tot midden in de bossen. Ontdek hier meer over het aanbod én de voordelen van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Bekijk direct de vakantiehuizen
 

Vakantiehuizen te koop op vakantieparken op de Veluwe

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark op de Veluwe? Dan bent u bij Continental Rekreatie zeker aan het juiste adres. Met maar liefst drie vakantieparken op de Veluwe heeft u bij ons keuze te over. Zo kunt u bij ons een recreatiewoning kopen op uw droomplek op de Veluwe; van Lunteren, Ede, Beekbergen, Wageningen tot vlak bij Kootwijk. Elk vakantiepark is weer anders en kent zo zijn pluspunten. Maar één ding hebben alle vakantieparken gemeen; een unieke locatie én geweldige faciliteiten om van te genieten. Denk hierbij aan zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden, en nog veel meer. Geniet dus van een prachtig landgoed, duik in het verfrissende water of kom tot rust in een prachtig bos. Wat uw wensen ook zijn, bij Continental Rekreatie kunt u vast en zeker uw droomvakantiehuis kopen op de Veluwe.

Een sfeerimpressie van de vakantieparken op de Veluwe

Waarom een vakantiehuis kopen op de Veluwe bij Continental Rekreatie?

  • Geniet van een vakantiewoning op een unieke locatie op de Veluwe en ontdek de prachtige omgeving vanaf een centrale plek.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark, zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.
  • Schaf uw vakantiehuis aan bij een betrouwbare organisatie als Continental Rekreatie met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

Maak kennis met de Veluwe
Heeft u nog wat meer informatie nodig alvorens u een vakantiewoning wilt kopen op de Veluwe? Breng dan zeker een bezoekje aan onze vakantieparken. Zo kunt u in één klap de omgeving, het vakantiepark én onze vakantiewoningen ontdekken. Maak een afspraak op locatie wanneer het u uitkomt. 

Neem contact op
 

Vakantiehuis kopen op de Veluwe met rendement

Wilt u een vakantiehuis kopen op de Veluwe en deze verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partner TopParken.